Recenzije

9,7
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,9
Udobnost
9,7
Lokacija objekta
9,3
Sadržaji
9,5
Osoblje
9,9
Omjer cijene i kvalitete
9,5

Recenzije

    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    16. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mladen
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    22. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Robert
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    18. listopada 2017.
    Jedinstven i luksuzan apartman sa prekrasnim pogledom na jezero! Srdacni i ljubazni domaćini i bezprijekorna čistoća apartmana! Preporuka svima!
    Antonia Jelicic Kadic
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    12. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Bernarda
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    9. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Anja Didović
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ankica
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    7. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    1. kolovoza 2017.
    Usluzni domacini i super dorucak... za svaku pohvalu...
    Anto
    at

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    30. srpnja 2017.
    Sve za odličnu ocjenu🌻
    Tomislav
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. srpnja 2017.

    Kratko, ali slatko.

    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. srpnja 2017.

    Pohvala od Matije i Ivane

    Ugodni i pristupacni domacini. Mjesto i objekt vrlo lijepi i prakticni. Stvarno extra smjestaj za svaku pohvalu.
    Ivona
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    28. svibnja 2017.
    Izrazito ljubazni domaćini i iznimna čistoća apartmana
    Josipa
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. svibnja 2017.
    Udobni smjestaj
    B. Mesarić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. rujna 2016.

    Grabovica

    U prizemnom apartmanu u kojem smo mi odsjeli su prozori poprilično mali visokog parapeta što je normalno zbog pogleda izvana, ali svejedno ne ostavlja baš ugodan osjećaj.
    Sve je bilo odlično. Preporuka svima koji se nađu u blizini i zatreba im smještaj.
    Ivana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. rujna 2016.

    Kratko ali slatko!

    Prekrasni domacini, srdacni i ljubazni! Odlicno namjestena i udobna kuca.
    Niksa Tranfic
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. prosinca 2017.

    Rest your body and soul here.......

    Antonia and Stipe were the great host. Were waiting for me in front of big, new house. All house is amazing in a perfect location. It is really rest for body and soul, especially watching beautiful lake and surrounding area. Apartment is nice, clean, with all equipment you need for living.... I would stay more days next time, with my family, barbecue in garden, with glass of vine, look at sunset..... Thank you onse again...
    Sulaiman
    om

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    27. listopada 2017.

    great owners

    the village has no facility...such as restaurant,shops
    Owners Quite village nice weather nice view to lake
    Thomas
    nz

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    30. srpnja 2017.

    Perfect stay

    Literally nothing!
    Our best stay in the Balkans so far! Very knowledgable hosts and very caring. Amazing view over the lake!
    Hamid
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    26. svibnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Denis
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. rujna 2016.

    Great lake view

    Great modern accommodation with a lake view.Very clean, nice friendly staff
Učitavanje recenzija