Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića na vašem uređaju u skladu s našim Pravilima o kolačićima.
Rezerviraj sada

Recenzije

9,7 Prosječna ocjena recenzija
Ocjena po kategorijama
Čistoća
9,9
Udobnost
9,8
Lokacija objekta
9,4
Sadržaji
9,6
Osoblje
9,9
Omjer cijene i kvalitete
9,6
Recenzije
    Mladen
    hr
    7,9
    22. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Robert
    hr
    10
    18. listopada 2017.
    Jedinstven i luksuzan apartman sa prekrasnim pogledom na jezero! Srdacni i ljubazni domaćini i bezprijekorna čistoća apartmana! Preporuka svima!
    Antonia Jelicic Kadic
    hr
    7,1
    12. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Bernarda
    hr
    10
    9. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Anja Didović
    hr
    10
    11. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ankica
    hr
    9,6
    7. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr
    10
    1. kolovoza 2017.
    Usluzni domacini i super dorucak... za svaku pohvalu...
    Anto
    at
    10
    30. srpnja 2017.
    Sve za odličnu ocjenu🌻
    Tomislav
    hr
    10
    10. srpnja 2017.
    Kratko, ali slatko.
    hr
    10
    2. srpnja 2017.
    Pohvala od Matije i Ivane
    Ugodni i pristupacni domacini. Mjesto i objekt vrlo lijepi i prakticni. Stvarno extra smjestaj za svaku pohvalu.
    Ivona
    hr
    10
    28. svibnja 2017.
    Izrazito ljubazni domaćini i iznimna čistoća apartmana
    Josipa
    hr
    10
    15. svibnja 2017.
    Udobni smjestaj
    Tomislav
    ba
    10
    4. svibnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    B. Mesarić
    hr
    10
    19. rujna 2016.
    Grabovica
    U prizemnom apartmanu u kojem smo mi odsjeli su prozori poprilično mali visokog parapeta što je normalno zbog pogleda izvana, ali svejedno ne ostavlja baš ugodan osjećaj.
    Sve je bilo odlično. Preporuka svima koji se nađu u blizini i zatreba im smještaj.
    Ivana
    hr
    10
    15. rujna 2016.
    Kratko ali slatko!
    Prekrasni domacini, srdacni i ljubazni! Odlicno namjestena i udobna kuca.
    Jelena
    hr
    10
    5. srpnja 2016.
    Bilo je odlicno. Sve je za pohvalu...a najvise smo oduševljeni vlasnicima koji su jako gostoljubivi.😀😀😀😀
    martina
    hr
    10
    26. lipnja 2016.
    Prekrasni domaćini, jako lijep doček kao i apartman. Sve je jako čisto. Sve pohvale i svakako cemo se vratiti opet.
    Ivica
    hr
    10
    5. ožujka 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Zatvori